Emne:

Danmon Group distribuerar Apantac i Skandinavien

Billede:
Danmon-ny-distributør---Apantac
Kort tekst (introtekst):
Tekst:


Gentofte, Danmark - 3 november 2020 - Danmon Group, en av de ledande leverantörerna av professionell video- och ljudutrustning i Skandinavien, har tecknat ett avtal med Apantac för distribution av Apantac´s produktsortiment som inkluderar multiviewers, video wall processors, KVM produkter samt signalbehandlingsutrustning.


Med utgångspunkt från Danmons kontor i Köpenhamn, Århus, Stockholm och Oslo kommer företaget att etablera en lokal distributionskanal och teknisk supportorganisation för Apantacs produktportfölj.

Produkterna är relevanta för de flesta av Danmon Groups marknadssegment, som sträcker sig från avancerade ProAV-lösningar för mötesrum, undervisningssektorn, kontrollrum, evenemang, teater och scen, medicin samt produktionsutrustning för sändning, efterproduktion och film. Produkterna kommer också att kunna ingå som nyckelprodukter vid leveranser av kompletta systemlösningar.

Apantac är också en partner i OpenGear-konsortiet och kommer därmed att vara mycket komplement till andra av Danmons partners och leverantörer.

"Danmon delar vårt engagemang för våra kunder, och vi ser fram emot att arbeta med teamet. Deras erfarenhet och bredd såväl som lokal närvaro kommer att vara en stor resurs för oss och kommer att hjälpa till att bygga Apantacs närvaro i regionen, säger Michel Rudelle, EMEA Regional Manager på Apantac.

"Vi är mycket nöjda med att ansluta oss till Apantacs globala distributionsnätverk och att kunna integrera deras teknik och lösningar i våra projekt", säger Christoffer Kay, Chief Operating Office för Dan Technologies A / S (ägare av Danmon Group). Apantacs breda sortiment passar perfekt in i vårt system och integrationsarbete, och våra kunder kommer att kunna dra nytta av sina ansedda produkter.


Om Apantac LLC
Apantac LLC (www.apantac.com) är en ledande designer och utvecklare av högkvalitativa och kostnadseffektiva multiviewers, videoväggar, matriser, KVM, openGear-lösningar och signalbehandlingsutrustning. Apantac-produktlinjen är speciellt utformad för att ge användarna flexibla och innovativa teknologilösningar för sändnings- och ProAV-branschen.
Apantac grundades 2008 och är ett privatägt företag med huvudkontor i Portland, Oregon, USA.

För mer information om Apantacs produkter och tjänster, besök: www.apantac.com.
Eller på: Facebook, Twitter och Linkedin.


För ytterligare information, kontakta:

Danmon Group på +46 8 544 76 440 eller E-mail: info@danmon.se


  Vill du få vårt nyhetsbrev, vänligen registrera dig här på sidan.

  Vi har en ambition att skicka ett nyhetsbrev varje månad.


  Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

  Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
  Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

  Vad händer i resten av Skandinavien
  Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

     HP_logo_2 ibm_bund

  Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
  LÄS MER HÄR
  Acceptera cookies