Banner side 3-1 BS

Storage

avid_logo_


AVID

Världens största leverantör av medialagring och ett namn med anor och tyngd inom all typ av lagring inom postproduction. Avid Unity som varumärke har knappast undgått någon.


Quantum_Corporation_logo


Quantum

Quantum kan idag erbjuda lagringslösningar för kunder som har mycket stora samt små lagringskrav.
Från system med Petabyte och höga bandbreddskrav till kunder som kanske behöver ha en delad lagring med sig på sitt nästa projekt. StorNext filsystemet är i dag världens snabbaste filsystem och som med sin flexibilitet passar utmärkt för lagring av krävande media data. CatDV är ett välkänt MAM system som för varje dag blir bättre och bättre och fokus ligger på enkelhet och att det ska vara snabbt för kunden att komma igång för att sedan över tid förfina systemet.
CatDV finns också idag som en integrerad lösning med lagring från Quantum som kunden enkelt själv driftsätter.


editshare_logo

Editshare

Delad lagring med integrerat MAM system för post-produktion, TV, filmindustrin men också för Universitet och företag. Idag leder Editshare utvecklingen på s.k. All-In-One storage lösningar med hårdvara från HP med Next Bussiness Day support samt intelligent mjukvara från Editshare. Lösningar för lagring, redigering, arkivering samt distansarbete är direkt integrerat i systemet. Editshares egenutvecklade filsystem EFS lägger sedan grunden för hög bandbredd med arbetet på stora mediafiler.  SNS-Logo-60px-Trans


Studio Network Solutions

En av de största leverantörerna av lagringslösningar för media där vi har haft stora framgångar med att leverera mot delade lagringslösningar inom både video och audio då SNS kan hantera alla de tre stora redigeringsklienterna samt även Pro Tools klienter.

Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund

Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
LÄS MER HÄR
Acceptera cookies