danmon-side-top

Om Oss

Danmon Group Sweden AB grundades 1987 och är ett företag i Danmon Group som ingår i den internationella koncernen Dan Technologies, tillsammans med ett flertal andra bolag inom den professionella distribution, film, ljud och videobranschen. Danmon är en av huvudleverantörerna till den svenska broadcastmarknaden och levererar lösningar till såväl stora som små företag. Danmons verksamhet omfattar handel, projektering, installation, teknisk service och support av professionell TV och Film- och Post Produktion samt telekommunikations utrustning. Vi arbetar även mot andra marknader som Industrin, Försvaret, Kommuner,  Landsting med flera.

Vi marknadsför video- och audioutrustning för bl a inspelning, efterbearbetning, distribution och sändning för professionellt bruk och representerar några av världens mest framstående tillverkare.

Vi bygger vår verksamhet på långa och goda affärsrelationer med våra kunder. Hos oss står kunden i centrum och vårt mål är att alltid presentera den mest lämpliga lösningen med förstaklassiga produkter på för kundens specifika behov. Med ständig utveckling av teknik och verksamhet skapar vi nya möjligheter. Danmon strävar efter att vara en ledande systemlösare av morgondagens teknologi för radio och TV stationer, Film, Telekommunikation och Video producenter för att nå och underhålla världen.

I vårt sortiment hittar Du allt från distributionsförstärkare, videokameror och servers till avancerade automatiska, digitala sändningssystem. Våra effektiva och genomtänkta produktlösningar är optimalt anpassade efter kundens specifika behov. Oavsett om det rör sig om enstaka produkter eller hela system, är vår ambition att ge kompetent service och support såväl före som efter försäljning. I företaget finns en mångårig erfarenhet av konstruktion, installation och driftsättning av analoga och digitala videosystem. Vi bygger även lösningar med e-learning, media-streaming, DNG-lösning (Digital Electronic News Gathering), SNG-kommunikation (Satellite News Gathering), radiolänk, fibertransmission, video/audio över IP, digital signalbehandling, video/audio kodningar som bl.a. MPEG.

Danmons Service och supportavdelning utför reparationer av all förekommande utrustning på marknaden. Vi erbjuder service och supportavtal till all utrustning som finns i Sverige för att kundens produktionsavbrott skall minimeras vid fel. Vi tillhandahåller även professionell telefonsupport samt installationskonsultation. De senaste årens snabba utveckling har medfört stora förändringar av teknik och utrustning. Vi ligger i frontlinjen med våra leverantörer när det gäller att implementera ny teknik för att höja kunders prestanda, kostnadseffektivisera eller skapa användarvänligare system.

Danmon Group bolagen är dotterbolag till Dan Technologies koncernen

Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se | Försäljnings- och leveransbestämmelser

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund

Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
LÄS MER HÄR
Acceptera cookies