Banner side 3-1 BS

Kamera & Robotics

Ross-Logo


ROSS

Med osinnlig energi och en personlig touch antar Ross Video utmaningen att ständigt utmana och utklassa sina konkurrenter med produkter som Carbonite bildmixer, Pivot PTZ kameror, Graphite routing, Furio robotics och mycket mer. Priserna är också extremt konkurrenskraftiga för den kvalitet som erhålls. Ross Video levererar framgång till sina kunder och återförsäljare i över 100 länder för närvarande.


panasonic_logo

Panasonic

En värdefull partner för Danmon då Panasonic ofta får leverera i våra projekt speciellt avseende PTZ kameror, ENG och SNG. En mycket hög kvalitet på produkterna kombinerat med långsiktighet, japansk precision och kvalitet borgar för ett långt samarbete mellan Danmon och våra kundprojekt.logo-pos-50

Ikegami

Idag är Ikegami en av världens ledande tillverkare av högkvalitativ professionell sändningsutrustning. Ikegami erbjuder ett brett utbud av tv-kameror för ENG, EFP, Studio, HDTV, CCTV och Medical Imaging. Ikegami produkter har fått olika Emmy Awards för Engineering Excellence. Företagets universella HD-TV-kameror har allmänt accepterats av sändningsindustrin.


blackmagicdesign_logo

Blackmagic

Blackmagic har vuxit snabbt och blivit en av världens ledande innovatörer och tillverkare av kreativ videoteknologi. Ett företag som ägnar sig åt kvalitet och stabilitet och fokuserar på var det behövs bäst så har Blackmagic har skapat några av de mest omtalade produkterna i branschen. 

Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund

Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
LÄS MER HÄR
Acceptera cookies