media_it_underside

Data transport

Mediefiler tar stor plats och det tar lång tid att transportera dem över internet. Hur använder jag tillgängliga nätverk som 3G, 4G, WiMax, Wi-Fi, Ethernet och Satellit och hur säkrar jag mina värdefulla data och hur transporterar jag data från A till B?


Marquis-Blue-Logo17Marquis

Marquis Broadcast är ett företag i Dan Technologies och arbetar och särskilt med media och metadata interaktion och arbetsflöde. Deerbjuder  mediaintegration avsedda för de dataintensiva  kraven i dagens produktionsmiljöer.


”Project Parking ” är en av lösningarna. Ett samarbete med Avid som optimerar användningen av Avid-lagring och därmed minskar kostnaderna.


Marquis "Media Highway Technology”  förbättrar interaktionen mellan produktionssystem så att fler användare kan arbeta tillsammans på samma plattform."


Marquis har lösningar för:

- Avid Media Composer
- Avid Interplay
- Adobe Premiere Pro
- Apple FCP X
- Digital Audio Workstations
- Automatiserade arbetsflöden


Aspera_logo
Aspera

FASPStream för högkvalitativ Live Video och data streaming.
Asperas FASPStream ™ -programvara kan användas för att skicka live videoinnehåll över vanliga internet i mycket hög kvalitet med garanterad datahastighet och utan fördröjning.  Men också direktuppspelning av innehåll i molnet.  Allt säkras med Asperas välkända och patenterade protokoll.


Asperanyhed1


Läs mer

BT-logo_vertikal
Bridge Tech
Det norska företaget Bridge Technologies utvecklar och tillverkar avancerade analys-, mät- och övervakningslösningar för sändnings- och telekomindustrin. Den prisbelönta VideoBRIDGE-serien är ett komplett system för kvalitetskontroll av IP-flöden i nätverk.


Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund

Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
LÄS MER HÄR
Acceptera cookies