media_it_underside

Cloud Video Services

Danmon levererar OTT- och videostreamingslösningar med ett brett utbud av affärsapplikationer. Allt från kompletta lösningar med produktionsanläggningar för avancerade analyslösningar som ger unik data om kundbeteende mm. Detta ger värdefulla information och parametrar för optimering av innehåll, återutsändning, användning, förbättrad riktad reklam, konsumentprofil och analys.


Cloud Streaming-lösningar

Videostreamingslösningar som levereras från molnet ger många fördelar t.ex. inom intern utbildning, där anställda får möjlighet att ta del av material var de än befinner sig. Med IBM Cloud Video-lösningar kan du också enkelt skapa egna marknadsföringsvideor till kunder och anställda samt stream från live-evenemang.

Danmon levererar allt du behöver, från små kameror till större och avancerade produktionsmiljöer,
Läs mer

Hämta White Paper

IBM Ustream

Danmon levererar kompletta streaminglösningar med produktionsutrustning som kamera, video mixer och ljudutrustning.

IBM Ustream ger er möjlighet att strömma live både vid interna och externa event. Den medföljande videoproduktionsutrustningen möjliggör för företaget att själva utveckla och producera Video On Demand (VOD). På företagets Ustream portal kan sedan era kanaler struktureras och skapas för anställda att komma åt materialet från alla typer av enheter. Lösningen innehåller hanteringssystem för playoutanalys som visar för antalet visningar och t.ex. vilka enheter som använts.


 • HR: Distribuera enkel, bra och förståelig information för nya medarbetare för interna processer som t.ex. internkommunikation, undervisning och produktlanseringar.
 • Ledning: Klar och tydlig information i samband t.ex. i samband med nya initiativ i bolaget eller t.ex. vid presentation av finansiella rapporter.
 • IT: Supportvideos  och instruktionsfilmer som reducerar antalet supportfall
 • Kommunicera med dina kunder med ett professionellt verktyg där man via Ustreams portal exklusivt äger informationsflödet till din kunder med egna analysverktyg.Hög leveranssäkerhet:
Virtualiserat CDN Content Devivery Network som cachar-videomaterialet och säkerställer lokal skalning utan kostnadskrävande uppgradering av nätverket och som minskar belastningen på  WAN.
Läs merIBM Clearleap


Danmon levererar IBM Clearleap OTT-lösningar med ett brett utbud av affärsapplikationer och med en hög grad av automatisering.
Lösningarna möjliggör en noggrann analys som ger er unika dataset om kundbeteende. Detta ger värdefulla insikter i parametrar som re-usage av innehåll, dynamisk ad insertion och en förbättrad målinriktad annonsering, konsumentprofilering och engagemangsanalys.
IBM Clearleap innehåller avancerade tjänster som hanterar hela processen.

 • Ingest flöde
 • Asset- och metadatahantering
 • Automatisering av arbetsflödet
 • Innehållsskydd och DRM
 • Analytics och datainsights
 • Dynamic Ad insertion
 • Media transcoding og processing
 • SD-CDN Software Defined Content Delivery Network: Stödjer multi-CDN, säkerställer skalning och global leverans. Fungerar med privata företagens ECDN.

Läs mer
harmonic_logo


Videoförsändning och infrastruktur är synonymt med Harmonic, vilket ger lösningar som säkerställer distribution av innehåll på vilken plattform som helst och i vilket format som helst. Harmoniska erbjudanden lösningar inom HEVC (High Effectiveness Video Coding), komprimering av Ultra HD-video via Cloud till OTT.


ibmpartner


IBM Cloud Video Services väljer Danmon Group som partner för Norden.
IBM erkänner vikten av samarbete med Danmon Gruppen, som besitter en djup kunskap om media och telekomindustrin hitta en stark partner är nyckeln till att bygga ett framgångsrikt företag för IBM Video molntjänster. Vi är därför mycket glada att gemensamt utveckla den här marknaden tillsammans i Norden.

Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund

Danmon samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
LÄS MER HÄR
Acceptera cookies