Emne:

2018 de stora eventens år! Och hur det driver tekniken inom broadcast framåt!

Billede:
olympics
Kort tekst (introtekst):
2018 de stora eventens år! Och hur det driver tekniken inom broadcast framåt!
Tekst:

 


2018 blir året vi slutar fokusera på IP. Det anmärkningsvärda arbetet med AIMS och publiceringen av SMPTE ST 2110-standarden innebär att vi är väl på väg till enkel driftskompatibilitet.


Det förutspås också att 2018 kommer att se "stark efterfrågan på fjärrproduktion, och molnet kommer att bli en förutsättare för att göra det verklighet."

2018 är ett stort år för sport, och de största händelserna - Vinter OS i Sydkorea och FIFA World Cup i Ryssland - ligger på ett obekvämt avstånd för världens största broadcasters.

Tanken med fjärrproduktion är väldigt attraktiv, men den är i ett tekniskt huvud mot huvudet med en annan stor trend: kvalitetsökningen med 4K och hög dynamiskt intervall.

"Många premiumsporter gör nu i 4K, inklusive Formel One, UEFA Champions League, Premier League och mer, säger SAM Executive Vice President och General Manager Live Production & Infrastructure, Robert Szabo-Rowe .

"En av de saker som gör 4K lättare är Ethernet-gränssnitt med högre bandbredd (25G, 50G och 100G). Problemet med att försöka få en 4K-signal med äldre 10G IP-teknik har försvunnit, så övergången till 4k i IP är lätt om du väljer rätt IP-lösningar. "  Vill du få vårt nyhetsbrev, vänligen registrera dig här på sidan.

  Vi har en ambition att skicka ett nyhetsbrev varje månad.


  Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

  Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
  Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

  Vad händer i resten av Skandinavien
  Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

     HP_logo_2 ibm_bund