Emne:

2018 Mobile World Congress

Billede:
MWC-2
Kort tekst (introtekst):
Tekst:
Med över 108.000 deltagare och 2.300 utställare är Mobile World Congress världens största evenemang för mobilindustrin.

anmons avdelning New Media, som arbetar med digitala omvandling och affärslösningar i Danmark, Norge och Sverige, har valt att delta i årets MWC. "Vi ser en ökad efterfrågan på lösningar inom" «content rights management» og «watermarking» för mobil - och fiberleverantörer samt andra som tillhandahåller OTT-lösningar", säger Jan Bisgaard och fortsätter "Danmon är certifierad Verimatrix partner och Nordic Watermarking Competence Center" och därför bjuder vi in kunder till ett möte med Verimatrix.


Vi ser nu även en stor efterfrågan på tjänster inom QoE, som ger tjänsteleverantörer möjlighet att kontinuerligt kunna ta emot användardata från egen OTT plattform och som berättar hur slutanvändaren upplever tjänsten. Danmon levererar tillsammans med Witbe robotar som 24x7 kan betjäna alla typer av plattformar på alla nätverk "säger Benny Schwaner som också kommer att närvara vid MWC." Cloud video och användning av artificiell intelligens, kognitiva tjänster och analys av metadata är ett annat område som vi ser stort intresse inom, säger Benny Schwaner. Danmon är nordisk affärspartner med IBM i media- och underhållningsbranschen, och bjuder därför in kunder till affärssamtal med IBM.

Ska du till MWC? Låt oss träffas och prata om vilka möjligheter och lösningar som finns för er verksamhet.
Boka ett möte med Danmon och våra samarbetspartners för ett samtal - (Klicka här)

  Vill du få vårt nyhetsbrev, vänligen registrera dig här på sidan.

  Vi har en ambition att skicka ett nyhetsbrev varje månad.


  Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

  Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
  Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

  Vad händer i resten av Skandinavien
  Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

     HP_logo_2 ibm_bund