HomeKontaktPrint
Engelsk
Danmon Group
HEM
OM OSS
NYHETER
LEVERANTÖRER
SUPPORT
KONTAKT
Sök:
Sök

Om Oss

Företaget Danmon Group Sweden AB grundades 1987 och är ett av tre företag i Danmon Group som ingår i den internationella koncernen Dan Technologies, tillsammans med ett flertal andra bolag inom den professionella ljud-, film- och videobranschen. Danmon har under de senaste 28 åren blivit en av huvudleverantörerna till den Svenska Broadcast Marknaden med leveranser till såväl stora som små företag. Danmons verksamhet omfattar handel, projektering, installation, teknisk service och support av professionell TV och Film- och Post Produktion samt telekommunikations utrustning. Vi arbetar även mot andra marknader så som Industrin, Försvaret, Kommuner o Landsting med flera.

Vår affärsidé Vi marknadsför video- och audioutrustning för bl a inspelning, efterbearbetning, distribution och sändning för professionellt bruk och har specialiserat oss på teknik för TV produktion och representerar några av världens mest framstående tillverkare. Vårt mål Vi bygger vår verksamhet på långa och goda affärsrelationer med våra kunder. Hos oss står kunden i centrum och vårt mål är att alltid presentera den mest lämpliga lösningen med förstaklassiga produkter på för kundens specifika behov. Med ständig utveckling av teknik och verksamhet skapar vi nya möjligheter. Danmon strävar efter att vara en ledande systemlösare av morgondagens teknologi för radio och TV stationer, Film, Telekommunikation och Video producenter för att nå och underhålla världen.

Vårt sortiment I vårt sortiment hittar Du allt från distributionsförstärkare, videokameror och videobandspelare till avancerade automatiska, digitala sändningssystem i DVB-format.Total– och systemleverantör Våra effektiva och genomtänkta produktlösningar är optimalt anpassade efter kundens specifika behov. Oavsett om det rör sig om enstaka produkter eller hela system, är vår ambition att ge kompetent service och support såväl före som efter försäljning. I företaget finns en mångårig erfarenhet av konstruktion, installation och driftsättning av analoga och digitala videosystem. Vi bygger även lösningar med e-learning, media-streaming, DNG-lösning (Digital Electronic News Gathering), SNG-kommunikation (Satellite News Gathering), radiolänk, fibertransmission, video/audio över IP, digital signalbehandling, video/audio kodningar som bl.a. MPEG.

Service och support Danmons Service och supportavdelning utför reparationer av all förekommande utrustning på marknaden.Vi erbjuder service och supportavtal till all utrustning som finns i Sverige för att kundens produktionsavbrott skall minimeras vid fel. Vi tillhandahåller ävenprofessionell telefonsupport samt installationskonsultation.High Tech De senaste årens snabba utveckling har medfört stora förändringar av teknik och utrustning. Vi ligger i frontlinjen med våra leverantörer när det gäller att implementera ny teknik för att höja kunders prestanda, kostnadseffektivisera eller skapa användarvänligare system. 

Danmon Group bolagen är dotterbolag till Dan Technologies koncernen

 

Senasta nytt

produkter_streg_forside.gif

Vi ser fram emot att träffa dig på 2017 års IBC i Amsterdam!

Årets viktigaste branschträff IBC 2017 i Europa äge...

09/08/17
prikker_seneste_nyt.gif
Discovery väljer IBM Aspera
Discovery har förlängt licensavtalet med Danmon Sverige för sin Aspera...
05/07/17
prikker_seneste_nyt.gif
Lagerutförsäljning!

Vi kör nu en utförsäljning av vårt lager via vår Da...

29/06/17
prikker_seneste_nyt.gif
Ross Graphite

ROSS Graphite - All in One Production Switcher.

...
28/05/17
prikker_seneste_nyt.gif
Ny medarbetare Fredrik Schreiber

Fredrik Schreiber - Ny Key Account Manager - Danmon...

28/03/17
prikker_seneste_nyt.gif
Vi söker en nya medarbetare!

Danmon är expansivt företag och vi söker ständigt e...

01/03/17
prikker_seneste_nyt.gif
Ross Carbonite Solo - The Big Little Switcher

Förpackad med alla de funktioner som Carbonite-anvä...

28/02/17
prikker_seneste_nyt.gif

Nyhetsbrev änmälden

Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer