Banner side 3-1 BS

Grafik & Monitoring
Contribution & Distribution

ross_200


ROSS

Med osinnlig energi och en personlig touch antar Ross Video utmaningen att ständigt utmana och utklassa sina konkurrenter med produkter som Carbonite bildmixer, Pivot PTZ kameror, Graphite routing, Furio robotics och mycket mer. Priserna är också extremt konkurrenskraftiga för den kvalitet som erhålls. Ross Video levererar framgång till sina kunder och återförsäljare i över 100 länder för närvarande.


barnfind_ny17

Barnfind

Barnfind Technologies AS lanserades 2012 av en grupp kända industri veteraner. De kombinerade sin breda erfarenhet för att designa en signalneutral plattform som erbjuder en mängd olika funktioner och stöder många olika signalformat i en ram. Här kan du hantera lösningar för fibertransport, multiplexering, routing, konvertering, implementering, IP / Ethernet, 4K 60p-arbetsflöde, CAM-CCU-lösningar i världsklass etc.


BT-logo_vertikal

BridgeTech
Det norska företaget Bridge Technologies utvecklar och tillverkar avancerade analys-, mät- och övervakningslösningar för sändnings- och telekomindustrin. Den prisbelönta VideoBRIDGE-serien är ett komplett system för kvalitetskontroll av IP-flöden i nätverk.


logo_broaman

Broaman

Under de senaste åren har OPTOCORE - Broaman varit den mest sofistikerade lösningen för tidskritisk, redundant, ljud, video och infrastruktur över fiber. OPTOCORE används huvudsakligen på arenor, arenor och arenor, teatrar och andra evenemang i hela världen.


vanteclogo

VANTec

VANTeC har en stark erfarenhet inom realtidsgrafik, antingen för sport, nyheter eller underhållning, Virtual Set Systems och Augmented Reality, kameratracking, motion capture och  erfarenhet av att sälja lösningar för efterproduktion som specialeffekter och 3D-modellering och animering.


Hiltron Logo

Hiltron Communications

HILTRON Communications är en ledande tysk systemintegratör, tillverkare och distributör inom satellit- och trådlös kommunikation.


SencoreLogo-2c_edited-3

Sencore

En ledande leverantör av produkter inom multichannel distribution, videoöverföring, mottagning, avkodning, transkodning och modulering.

Danmon Group Sweden AB | Kronborgsgränd 13, S-164 46 Kista - Sweden | Tel: +46-8 544 76 440 | Fax: +46-8 544 76 450 | info@danmon.se

Danmon Group Sweden AB är en del av den internationella koncernen
Dan Technologies A/S med säte i Danmark.

Vad händer i resten av Skandinavien
Besök Danmon Group Norway AS och Danmon Group Denmark A/S

   HP_logo_2 ibm_bund